Solicita oferta
LOCALIZARE: Pension Limni este la aproximativ 30 de metri de plaja Keri - o plaja cu nisip dar si cu stanci. Orasul Zakynthos este la 15 km, aeroportul este la 13 km.


FACILITATI HOTEL: Cladirea are 8 camere, 1 singur etaj si dispune de receptie (  check in dup aora 14:00, check out pana la ora 12:00), lobby, seif, zona de parcare gratuita in limita locurilor disponibile, conexiuen internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt simple, curate, dispun de 2 paturi twin, pardoseala pe jos, balcon, fierbator electric, internet, aer conditionat, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion TSR-ZTH Day 1 2023 Timisoara - Zakynthos; Taxa Aeroport; ; ; Avion ZTH-TSR Day 1 2023 Zakynthos - Timisoara; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Pension Limni , Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate